Nieuws
`
HomeNieuwsKIES JE SCHOOL ONLINE!

KIES JE SCHOOL ONLINE!

Online open dag
De laatste zaterdag van januari houdt Het Rhedens altijd open dag van 09.30 tot 13.30 (De Tender tot 12.30). Normaal gesproken doen we dat op school, alleen kan dat dit keer niet vanwege coronamaatregelen.

Dit jaar organiseren we de open dag ONLINE! We zijn volop bezig om dat voor jou zo leuk en interessant mogelijk te maken. Mobiel is er gelukkig ook veel mogelijk namelijk en daarom werken we hard aan een open dag app! √Čn: het informatiepakket dat we altijd uitdelen tijdens de open dag, die kun je over een tijdje heel makkelijk via deze website aanvragen. Sturen we het gewoon naar je op; handig toch?

Binnenkort volgt hierover nog meer informatie op onze website: hou die dus goed in de gaten!

Keuzewebsite
Uw zoon of dochter zit in groep 8 van de basisschool. De komende maanden gaat hij of zij dus een belangrijke keuze maken: naar welke middelbare school ga ik volgend jaar? Om u en uw kind bij deze keuze te helpen, werken de middelbare scholen in Arnhem en omgeving aan een gezamenlijke website. Deze vervangt de fysieke scholenmarkten in november en december die vanwege het coronavirus niet kunnen doorgaan.

Kiesjenieuweschool.nl
Vanaf 1 december 2020 staat het nieuwe, online vertrekpunt voor het kiezen van een passende middelbare school voor u klaar op kiesjenieuweschool.nl. Op deze site kunt u samen met uw kind op ontdekkingstocht!

Wat vind ik zoal op deze website?

  • De mogelijkheid een passende school te zoeken op basis van het schooladvies van uw kind;
  • Sfeerfilmpjes en presentatievideo‚Äôs van alle scholen in de regio Arnhem/Overbetuwe/Liemers;
  • Schoolkeuzefilm met uitleg over het voortgezet onderwijs;
  • Digitale schoolkeuzegids waarin alle middelbare scholen zich uitgebreid presenteren;
  • Data van de online open dagen in januari en februari.

Online voorlichtingsavond
Voor ouders van leerlingen van groep 8 is er een online voorlichtingsavond. We vertellen dan alles over bijvoorbeeld de onderwijsaanpak en de begeleiding op Het Rhedens. Ook wordt uitgelegd voor welke kinderen Het Rhedens een goede keuze is. En natuurlijk is er gelegenheid om vragen te stellen. De eerstvolgende online voorlichtingsavond op Het Rhedens Dieren en Het Rhedens Rozendaal zijn in februari 2021. Hoe u zich daar voor kunt aanmelden, wordt nog op een later moment gecommuniceerd.

Het Rhedens Dieren: dinsdag 23 februari 2021 vanaf 19.00 uur 
Het Rhedens Rozendaal: woensdag 10 februari 2021 vanaf 19.30 uur

Scholenopdekaart
Scholen op de kaart geeft een compleet beeld van onze locaties en de overige scholen bij jou in de buurt. Je kan hier eenvoudig scholen vinden en vergelijken. Je leest er bijvoorbeeld alles over de sfeer, de tevredenheid of het beleid.

Daarnaast vertellen we ook ons verhaal bij cijfers die rechtstreeks van de overheid komen. (hierover zijn afspraken met DUO en de Inpectie van het Onderwijs).

 

ECS_8549
Nieuws

Het Rhedens is een school voor iedereen, die bekend staat om de fijne sfeer en persoonlijke aandacht. Een school waar ontzettend veel gebeurt. Regelmatig plaatsen we daarover korte nieuwsberichtjes. Veel leesplezier!

194