Nieuws
`
HomeNieuwsKennismakingsmiddag nieuwe brugklasleerlingen

Kennismakingsmiddag nieuwe brugklasleerlingen

Over een tijdje is het al zomervakantie… en daarna is het zo ver: naar de middelbare school! Best spannend natuurlijk, vooral als je nog niet zo goed weet wat je te wachten staat.

Daarom zijn alle nieuwe brugklassers van Het Rhedens dinsdag 19 juni uitgenodigd voor een kennismakingsmiddag. Je kunt dan alvast je mentor, docenten en de afdelingsleider ontmoeten. Verder leer je je klasgenoten kennen en kun je Het Rhedens nog eens heel goed van dichtbij bekijken.

De introductiemiddag duurt van 13.00 tot 15.00 uur. Je bezoekt dan ook de fotograaf; die kan een mooie foto maken zodat je op de eerste schooldag al over een leerlingenpas beschikt. Wel zo handig!

Tot 19 juni! We wensen iedereen een leuke en gezellige middag toe!

CONTACT

Zoals u weet zijn onze locaties vanwege het coronavirus in ieder geval tot en met de meivakantie gesloten (voor onze eindexamenleerlingen kan hier op strikt noodzakelijke momenten van worden afgeweken).

Dat betekent dat bij de recepties ook niemand aanwezig is. Als u de locatie belt, krijgt u onze voicemail met praktische informatie. In de brieven die ouders en leerlingen van ons ontvangen, staan soms ook mobiele telefoonnummers.  

Hoe kunt u ons digitaal bereiken? 

Het Rhedens De Tender: infodetender@hetrhedens.nl
Het Rhedens Dieren:
infodieren@hetrhedens.nl
Het Rhedens Rozendaal: inforozendaal@hetrhedens.nl

ECS_8549
Nieuws

Het Rhedens is een school voor iedereen, die bekend staat om de fijne sfeer en persoonlijke aandacht. Een school waar ontzettend veel gebeurt. Regelmatig plaatsen we daarover korte nieuwsberichtjes. Veel leesplezier!

194