Nieuws
`
HomeNieuwsIntroductiedag brugklas Het Rhedens Dieren

Introductiedag brugklas Het Rhedens Dieren

Op dinsdag, de tweede introductiedag van het nieuwe schooljaar, was er voor alle eerstejaars leerlingen van Het Rhedens Dieren een buitenprogramma georganiseerd.

Mede door het schitterende weer was het een ludieke en gezellige boel, waarbij de thema’s o.a. kennismaken, samenwerken, organiseren en sportiviteit waren. Onder begeleiding van hun mentor en andere docenten die zij dit schooljaar regelmatig zullen zien, fietsten de brugklassers een route rond Dieren waarbij telkens afgestapt werd voor het uitvoeren van een bijzondere opdracht. Zo waren er, met medewerking van Veluwe Actief Oversteegen, een aantal behendigheidsspelen, kennismakingsspelen, boogschieten, kanovaren en laser-kleiduivenschieten.

CONTACT

Zoals u weet zijn onze locaties vanwege het coronavirus in ieder geval tot en met de meivakantie gesloten (voor onze eindexamenleerlingen kan hier op strikt noodzakelijke momenten van worden afgeweken).

Dat betekent dat bij de recepties ook niemand aanwezig is. Als u de locatie belt, krijgt u onze voicemail met praktische informatie. In de brieven die ouders en leerlingen van ons ontvangen, staan soms ook mobiele telefoonnummers.  

Hoe kunt u ons digitaal bereiken? 

Het Rhedens De Tender: infodetender@hetrhedens.nl
Het Rhedens Dieren:
infodieren@hetrhedens.nl
Het Rhedens Rozendaal: inforozendaal@hetrhedens.nl

ECS_8549
Nieuws

Het Rhedens is een school voor iedereen, die bekend staat om de fijne sfeer en persoonlijke aandacht. Een school waar ontzettend veel gebeurt. Regelmatig plaatsen we daarover korte nieuwsberichtjes. Veel leesplezier!

194