Nieuws
`
HomeNieuwsInloggen ouders/verzorgers leerlingen Het Rhedens Dieren.

Inloggen ouders/verzorgers leerlingen Het Rhedens Dieren.

Donderdag 29 augustus ontvangt één ouder/verzorger van elke leerling een email met inloggegevens voor het programma Zermelo. Hiermee kan de ouder/verzorger het lesrooster van diens kind bekijken.
 
De mail is afkomstig van Zermelo en kan bij de spam/ongewenste email binnenkomen.
 
In de mail staat een link naar de site waarop u kunt inloggen. Deze link kunt u opslaan op telefoon, tablet of computer. De site werkt goed met Chrome, maar minder goed met Safari of Internet Explorer. Het is niet nodig om een app te installeren vanuit een app-store, omdat deze niet bedoeld is voor ouders/verzorgers of leerlingen.
 
De inloggegevens moeten ingevuld worden zonder de “aanhalingstekens” aan begin en eind.
 
Heeft u na vandaag geen mail ontvangen of lukt het inloggen niet? Dan kunt u een bericht sturen naar zermelodieren@hetrhedens.nl. We beantwoorden uw mail zo snel mogelijk.
CONTACT

Zoals u weet zijn onze locaties vanwege het coronavirus in ieder geval tot en met de meivakantie gesloten (voor onze eindexamenleerlingen kan hier op strikt noodzakelijke momenten van worden afgeweken).

Dat betekent dat bij de recepties ook niemand aanwezig is. Als u de locatie belt, krijgt u onze voicemail met praktische informatie. In de brieven die ouders en leerlingen van ons ontvangen, staan soms ook mobiele telefoonnummers.  

Hoe kunt u ons digitaal bereiken? 

Het Rhedens De Tender: infodetender@hetrhedens.nl
Het Rhedens Dieren:
infodieren@hetrhedens.nl
Het Rhedens Rozendaal: inforozendaal@hetrhedens.nl

ECS_8549
Nieuws

Het Rhedens is een school voor iedereen, die bekend staat om de fijne sfeer en persoonlijke aandacht. Een school waar ontzettend veel gebeurt. Regelmatig plaatsen we daarover korte nieuwsberichtjes. Veel leesplezier!

194