Nieuws
`
HomeNieuwsIn Memoriam

In Memoriam


Verdrietig en aangeslagen hebben we kennis genomen van het overlijden van onze voormalig algemeen directeur-bestuurder

Jos Cremers

Maar liefst 41 jaar heeft hij zich met hart en ziel ingezet voor het onderwijs. Zijn werk verrichtte hij altijd met grote toewijding. Daarbij ging het hem op de eerste plaats om de kinderen, de leerlingen.

 
 Foto/kunstwerk: door leerlingen van Het Rhedens De Tender 

Zeven jaar geleden nam Jos afscheid van Het Rhedens. Aan onze scholengemeenschap is hij 28 jaar verbonden geweest, waarvan de laatste 22 jaar als algemeen directeur-bestuurder. Onder zijn bekwame leiding is Het Rhedens uitgegroeid tot een succesvolle school. Ook regionaal en landelijk maakte Jos zich in diverse commissies en overlegvormen sterk voor goed onderwijs. Waar hij betrokken kón zijn, was hij dat ook.

Met dankbaarheid denken we terug aan alles wat hij voor het onderwijs in het algemeen en voor onze school in het bijzonder heeft betekend. Jos was een fijn en mooi mens. Hij hield niet van dikdoenerij. Hij was oprecht geïnteresseerd in de ander; een warme persoonlijkheid die oog had voor de mensen om hem heen.

Ook na zijn welverdiende pensionering heeft hij ons op gezette tijden nog met raad bijgestaan. Jos was een goede gesprekspartner met gevoel voor humor, relativeringsvermogen, geduld en vertrouwen. We hebben veel van hem geleerd.

We hadden Jos, samen met zijn vrouw Tieneke, nog heel graag vele goede jaren gegund, genietend met hun gezin. Het mocht helaas niet zo zijn. We wensen zijn vrouw, hun kinderen en kleinkinderen kracht en moed toe om dit verlies te dragen.

Het Rhedens bewaart mooie herinneringen aan Jos. We zullen hem niet vergeten.

 

NB Er is een online condoleanceregister geopend, via deze link bereikbaar.

ECS_8549
Nieuws

Het Rhedens is een school voor iedereen, die bekend staat om de fijne sfeer en persoonlijke aandacht. Een school waar ontzettend veel gebeurt. Regelmatig plaatsen we daarover korte nieuwsberichtjes. Veel leesplezier!

194