Nieuws
`
HomeNieuwsHet Rhedens Rozendaal ontvangt kwaliteitskeurmerk SBB

Het Rhedens Rozendaal ontvangt kwaliteitskeurmerk SBB

Mbo-studenten kunnen op Het Rhedens Rozendaal terecht voor een stage of leerbaan. Eerder deze maand ontvingen we wederom het kwaliteitskeurmerk erkend leerbedrijf van de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB).

We scoren hoog op alle dimensies van het kwaliteitsmerk dat SBB de stagebedrijven als leidraad biedt en daar zijn we natuurlijk best een beetje trots op!

CONTACT

Zoals u weet zijn onze locaties vanwege het coronavirus in ieder geval tot en met de meivakantie gesloten (voor onze eindexamenleerlingen kan hier op strikt noodzakelijke momenten van worden afgeweken).

Dat betekent dat bij de recepties ook niemand aanwezig is. Als u de locatie belt, krijgt u onze voicemail met praktische informatie. In de brieven die ouders en leerlingen van ons ontvangen, staan soms ook mobiele telefoonnummers.  

Hoe kunt u ons digitaal bereiken? 

Het Rhedens De Tender: infodetender@hetrhedens.nl
Het Rhedens Dieren:
infodieren@hetrhedens.nl
Het Rhedens Rozendaal: inforozendaal@hetrhedens.nl

ECS_8549
Nieuws

Het Rhedens is een school voor iedereen, die bekend staat om de fijne sfeer en persoonlijke aandacht. Een school waar ontzettend veel gebeurt. Regelmatig plaatsen we daarover korte nieuwsberichtjes. Veel leesplezier!

194