Nieuws
`
HomeNieuwsHet Rhedens Rozendaal neemt deel aan Project Hope XXL

Het Rhedens Rozendaal neemt deel aan Project Hope XXL

Een aantal leerlingen van Het Rhedens Rozendaal dat deelneemt aan het project Hope XXL heeft woensdag 13 maart jl. het jongerendebat met de kandidaatleden voor de Provinciale Staten bezocht. Daarnaast kregen zij een koffertje uitgereikt met informatie en ‘startkapitaal’ om hun project voor Hope XXL op te kunnen starten.

Deze 'Eight Teams' zullen maatschappelijke projecten opzetten in de regio, zoals het milieubewuster maken van de school en het onder de aandacht brengen van depressieve gevoelens onder jongeren. Zij doen dit in samenwerking met de Rabobank en bedrijven, gemeenten en andere publieke instellingen uit de regio.

CONTACT

Zoals u weet zijn onze locaties vanwege het coronavirus in ieder geval tot en met de meivakantie gesloten (voor onze eindexamenleerlingen kan hier op strikt noodzakelijke momenten van worden afgeweken).

Dat betekent dat bij de recepties ook niemand aanwezig is. Als u de locatie belt, krijgt u onze voicemail met praktische informatie. In de brieven die ouders en leerlingen van ons ontvangen, staan soms ook mobiele telefoonnummers.  

Hoe kunt u ons digitaal bereiken? 

Het Rhedens De Tender: infodetender@hetrhedens.nl
Het Rhedens Dieren:
infodieren@hetrhedens.nl
Het Rhedens Rozendaal: inforozendaal@hetrhedens.nl

ECS_8549
Nieuws

Het Rhedens is een school voor iedereen, die bekend staat om de fijne sfeer en persoonlijke aandacht. Een school waar ontzettend veel gebeurt. Regelmatig plaatsen we daarover korte nieuwsberichtjes. Veel leesplezier!

194