Nieuws
`
HomeNieuwsHet Rhedens partnerschool Goethe-institut

Het Rhedens partnerschool Goethe-institut

Wir haben es  geschafft! - Vanaf volgend schooljaar zijn we partnerschool van het Goethe-Institut. Daar zijn we erg blij mee, want niet veel scholen mogen hieraan deelnemen.

“Englisch ist ein Muss, Deutsch ist ein Plus“

Wir haben es  geschafft! - Vanaf volgend schooljaar zijn we partnerschool van het Goethe-Institut. Daar zijn we erg blij mee, want niet veel scholen mogen hieraan deelnemen.

De leerlingen die zich opgeven voor Goethe Duits verbreden hun kennis in lezen, luisteren, schrijven en spreken. De taalvaardigheden kunnen beloond worden met een internationaal erkend certificaat Duits. Het certificaat biedt toegang tot Duitse universiteiten en hogescholen en verbetert de kansen op de arbeidsmarkt.

Wat is het Goethe-Institut?

Het Goethe-Institut is de wereldwijd actieve culture instelling van de Duitse Bondsrepubliek. Het bevordert de kennis van de Duitse taal in het buitenland en onderhoudt de internationale culturele samenwerking.

Voor meer informatie kun je terecht op de website van het Goethe-Institut.

CONTACT

Zoals u weet zijn onze locaties vanwege het coronavirus in ieder geval tot en met de meivakantie gesloten (voor onze eindexamenleerlingen kan hier op strikt noodzakelijke momenten van worden afgeweken).

Dat betekent dat bij de recepties ook niemand aanwezig is. Als u de locatie belt, krijgt u onze voicemail met praktische informatie. In de brieven die ouders en leerlingen van ons ontvangen, staan soms ook mobiele telefoonnummers.  

Hoe kunt u ons digitaal bereiken? 

Het Rhedens De Tender: infodetender@hetrhedens.nl
Het Rhedens Dieren:
infodieren@hetrhedens.nl
Het Rhedens Rozendaal: inforozendaal@hetrhedens.nl

ECS_8549
Nieuws

Het Rhedens is een school voor iedereen, die bekend staat om de fijne sfeer en persoonlijke aandacht. Een school waar ontzettend veel gebeurt. Regelmatig plaatsen we daarover korte nieuwsberichtjes. Veel leesplezier!

194