Nieuws
`
HomeNieuwsHet Rhedens Dieren ontvangt 60 Duitse leerlingen

Het Rhedens Dieren ontvangt 60 Duitse leerlingen

Woensdag 13 maart jl. waren meer dan 60 leerlingen uit Rees op bezoek bij Het Rhedens Dieren. In de ochtend zijn ze aan de slag gegaan met speeddaten, het spel ‘ wie ben ik?‘ en met een Nederlandse krant ‘7 days‘. Daarna hebben de leerlingen Dieren onveilig gemaakt met een kompas-opdracht. Na de gezamenlijke lunch gingen ze weer naar huis. Es war ein schöner Tag!

CONTACT

Zoals u weet zijn onze locaties vanwege het coronavirus in ieder geval tot en met de meivakantie gesloten (voor onze eindexamenleerlingen kan hier op strikt noodzakelijke momenten van worden afgeweken).

Dat betekent dat bij de recepties ook niemand aanwezig is. Als u de locatie belt, krijgt u onze voicemail met praktische informatie. In de brieven die ouders en leerlingen van ons ontvangen, staan soms ook mobiele telefoonnummers.  

Hoe kunt u ons digitaal bereiken? 

Het Rhedens De Tender: infodetender@hetrhedens.nl
Het Rhedens Dieren:
infodieren@hetrhedens.nl
Het Rhedens Rozendaal: inforozendaal@hetrhedens.nl

ECS_8549
Nieuws

Het Rhedens is een school voor iedereen, die bekend staat om de fijne sfeer en persoonlijke aandacht. Een school waar ontzettend veel gebeurt. Regelmatig plaatsen we daarover korte nieuwsberichtjes. Veel leesplezier!

194