Nieuws
`
HomeNieuwsHet Rhedens Dieren houdt sponsorloop voor motorrun Doesburg

Het Rhedens Dieren houdt sponsorloop voor motorrun Doesburg

Stichting Integratie Verstandelijk Gehandicapten (IVG) organiseert jaarlijks een motorrun voor jongeren met een verstandelijke beperking uit Doesburg en omgeving. Leerlingen van Het Rhedens Dieren doen enthousiast mee met een sponsorloop om zo geld bijeen te brengen.

De motorrun is een geweldig uitje voor jongeren met een verstandelijke beperking. Zij rijden mee in een zijspancombinatie en maken samen met de motorrijders een prachtige dagtour door de omgeving. Ieder jaar zetten veel vrijwilligers van Stichting IVG én andere organisaties zich in voor deze motorrun. 

Op zoek naar sponsoren
Zoals zij dat al jaren doen, dragen leerlingen van Het Rhedens Dieren hun steentje bij met behulp van een sponsorloop. Van week 15 tot en met 6 mei bellen zij in de omgeving huis aan huis aan met het verzoek hun sponsorloop ten behoeve van de motorrun te ondersteunen. Daarbij tonen zij een sponsorkaart en schoolpas, die met elkaar overeenkomen. De sponsorloop wordt gehouden op dinsdag 7 mei.  

Start motorrun
De motorrun is op zaterdag 1 juni en de start vindt plaats op Het Rhedens Dieren, waar leerlingen en docenten van Het Rhedens Dieren helpen bij het inschrijven en onder meer zorgen voor koffie. Rond 09.45 is de officiële opening, daarna gaan de motoren van start.

 

Meer info over de motorrun? www.motorrundoesburg.nl

ECS_8549
Nieuws

Het Rhedens is een school voor iedereen, die bekend staat om de fijne sfeer en persoonlijke aandacht. Een school waar ontzettend veel gebeurt. Regelmatig plaatsen we daarover korte nieuwsberichtjes. Veel leesplezier!

194