Nieuws
`
HomeNieuwsHet Rhedens De Tender: vak groen

Het Rhedens De Tender: vak groen

Op Het Rhedens De Tender maakt het vak groen een mooie ontwikkeling door. De school voor praktijkonderwijs beschikt niet alleen over een nieuw lokaal, een tuinkas en gereedschappen, maar ook over een prachtige tuin en parkmachines. Daarmee kunnen leerlingen verschillende richtingen van het vak groen volgen.

Leerlingen kunnen hun SVA (Scholing Voor Arbeid) certificaten behalen in de volgende richtingen: werken in de groenvoorziening, werken bij de hovenier, werken met bloemen, werken in de plantenteelt en werken met dieren. Daarnaast worden er branchegerichte cursussen gegeven, zoals: veilig werken langs de weg, het bosmaaier certificaat, het motorkettingzaag certificaat en het tractorrijbewijs.

Om leerlingen uit te laten stromen in een passende baan, werkt Het Rhedens De Tender op een intensieve en plezierige manier samen met verschillende bedrijven uit de regio. Leerlingen lopen er stage en ontdekken op die manier wat een werkgever van een werknemer verwacht. Door begeleiding vanuit school en een professionele begeleider op de stageplek, leidt een stageplaats regelmatig tot een echte baan.

CONTACT

Zoals u weet zijn onze locaties vanwege het coronavirus in ieder geval tot en met de meivakantie gesloten (voor onze eindexamenleerlingen kan hier op strikt noodzakelijke momenten van worden afgeweken).

Dat betekent dat bij de recepties ook niemand aanwezig is. Als u de locatie belt, krijgt u onze voicemail met praktische informatie. In de brieven die ouders en leerlingen van ons ontvangen, staan soms ook mobiele telefoonnummers.  

Hoe kunt u ons digitaal bereiken? 

Het Rhedens De Tender: infodetender@hetrhedens.nl
Het Rhedens Dieren:
infodieren@hetrhedens.nl
Het Rhedens Rozendaal: inforozendaal@hetrhedens.nl

ECS_8549
Nieuws

Het Rhedens is een school voor iedereen, die bekend staat om de fijne sfeer en persoonlijke aandacht. Een school waar ontzettend veel gebeurt. Regelmatig plaatsen we daarover korte nieuwsberichtjes. Veel leesplezier!

194