Nieuws
`
HomeNieuwsHet Rhedens De Tender tuiniert op locatie!

Het Rhedens De Tender tuiniert op locatie!

Dit schooljaar is bij het vak Groen van Het Rhedens De Tender gekozen om ook met het derde leerjaar te gaan leren en werken in een realistische werkomgeving, oftewel op locatie.

Hierbij komen de leerlingen in een realistische setting waardoor de werkhouding en het gedrag worden ontwikkeld. Voor deze klus hebben de leerlingen uit het derde leerjaar een achtertuin vrij gemaakt van bomen, onkruid, heesters en gras. Hierna konden zij beginnen met de aanleg van nieuw gras (zoden) en het verbeteren van de grond rondom het grasveld.

Tijdens deze buitenschoolse klus hebben de leerlingen zich super ingezet en zijn zij tot een geweldig resultaat gekomen. Mooi voorbeeld was een uitspraak van leerling Jari: "Meneer Gerritsen, ik denk dat we met zijn allen erg trots kunnen zijn!" Je hebt helemaal gelijk Jari!

ECS_8549
Nieuws

Het Rhedens is een school voor iedereen, die bekend staat om de fijne sfeer en persoonlijke aandacht. Een school waar ontzettend veel gebeurt. Regelmatig plaatsen we daarover korte nieuwsberichtjes. Veel leesplezier!

194