Nieuws
`
HomeNieuwsHet Rhedens De Tender haalt vignet Gezonde School

Het Rhedens De Tender haalt vignet Gezonde School

Praktijkschool De Tender heeft het vignet Gezonde School behaald. Dit vignet is een kwaliteitskeurmerk voor scholen die werken aan het verbeteren van de gezondheid van hun leerlingen.

Werken aan gezondheid op school loont. Het draagt bij aan betere schoolprestaties, minder schooluitval en een gezondere leefstijl. Zo zorgt De Tender voor actieve en gezonde leerlingen, een veilige schoolomgeving, een fris klimaat én de school heeft aandacht voor de persoonlijke en sociale ontwikkeling van haar leerlingen.

Daarnaast heeft De Tender speciale aandacht voor het themacertificaat voeding. Hiervoor worden de volgende activiteiten ingezet: gezonde lunches, aandacht voor gezonde voeding tijdens de lessen, een gratis watertappunt en regelmatig gratis fruit in de schoolkantine.

Locatiedirecteur Lydia Dröge is trots op het behaalde vignet. “Binnenkort schittert het Gezonde School logo aan onze gevel.”

Gezonde School is een samenwerking tussen diverse landelijke organisaties. Meer weten over (het vignet) Gezonde School? Kijk dan op www.gezondeschool.nl.

ECS_8549
Nieuws

Het Rhedens is een school voor iedereen, die bekend staat om de fijne sfeer en persoonlijke aandacht. Een school waar ontzettend veel gebeurt. Regelmatig plaatsen we daarover korte nieuwsberichtjes. Veel leesplezier!

194