Nieuws
`
HomeNieuwsHeerlijk dineren bij schoolrestaurant Klasse!

Heerlijk dineren bij schoolrestaurant Klasse!

Een dag niet hoeven koken, maar heerlijk dineren in een restaurant. Heerlijk toch? Jammer dat er vaak een behoorlijk prijskaartje aan hangt. Bij ons schoolrestaurant KLASSE is dat anders.

Voor € 7,00 p.p. serveren onze Zorg & Welzijn leerlingen een smaakvol driegangenmenu, inclusief een drankje en een kopje koffie of thee. Terwijl u geniet van de vriendelijke bediening, de lekkere gerechten en het sfeervol ingerichte restaurant, oefenen onze vierdejaars leerlingen onder andere hun kook- en serveervaardigheden.

KLIK HIER voor meer informatie.
KLIK HIER voor het menu.

CONTACT

Zoals u weet zijn onze locaties vanwege het coronavirus in ieder geval tot en met de meivakantie gesloten (voor onze eindexamenleerlingen kan hier op strikt noodzakelijke momenten van worden afgeweken).

Dat betekent dat bij de recepties ook niemand aanwezig is. Als u de locatie belt, krijgt u onze voicemail met praktische informatie. In de brieven die ouders en leerlingen van ons ontvangen, staan soms ook mobiele telefoonnummers.  

Hoe kunt u ons digitaal bereiken? 

Het Rhedens De Tender: infodetender@hetrhedens.nl
Het Rhedens Dieren:
infodieren@hetrhedens.nl
Het Rhedens Rozendaal: inforozendaal@hetrhedens.nl

ECS_8549
Nieuws

Het Rhedens is een school voor iedereen, die bekend staat om de fijne sfeer en persoonlijke aandacht. Een school waar ontzettend veel gebeurt. Regelmatig plaatsen we daarover korte nieuwsberichtjes. Veel leesplezier!

194