Nieuws
`
HomeNieuwsFotoshoot Het Rhedens Dieren en Rozendaal

Fotoshoot Het Rhedens Dieren en Rozendaal

Dinsdag 10 september is fotograaf Ruud Hoornstra de hele dag aanwezig op Het Rhedens Rozendaal en donderdag 12 september op Het Rhedens Dieren. Een aantal leerlingen staat dan een hele dag model. Zij worden door Ruud Hoornstra gefotografeerd op diverse plekken in de locaties.

De foto's worden gebruikt voor allerlei PR-doeleinden van onze school, zoals de website, advertenties, posters enzovoorts. We wensen de deelnemende leerlingen alvast heel veel plezier!

CONTACT

Zoals u weet zijn onze locaties vanwege het coronavirus in ieder geval tot en met de meivakantie gesloten (voor onze eindexamenleerlingen kan hier op strikt noodzakelijke momenten van worden afgeweken).

Dat betekent dat bij de recepties ook niemand aanwezig is. Als u de locatie belt, krijgt u onze voicemail met praktische informatie. In de brieven die ouders en leerlingen van ons ontvangen, staan soms ook mobiele telefoonnummers.  

Hoe kunt u ons digitaal bereiken? 

Het Rhedens De Tender: infodetender@hetrhedens.nl
Het Rhedens Dieren:
infodieren@hetrhedens.nl
Het Rhedens Rozendaal: inforozendaal@hetrhedens.nl

ECS_8549
Nieuws

Het Rhedens is een school voor iedereen, die bekend staat om de fijne sfeer en persoonlijke aandacht. Een school waar ontzettend veel gebeurt. Regelmatig plaatsen we daarover korte nieuwsberichtjes. Veel leesplezier!

194