Nieuws
`
HomeNieuwsFijne zomervakantie!

Fijne zomervakantie!

Van zaterdag 7 juli tot en met zondag 19 augustus is het zomervakantie. 

Het Rhedens wenst iedereen een hele mooie, zonnige zomer! Of je nou op reis gaat of thuis blijft, zorg dat je geniet en goed tot rust komt (uitslapen, yes!). Ben je geslaagd? Dan wensen we jou alle geluk en veel succes bij je vervolgopleiding. Blijf je nog een tijdje? Dan zien we jou gezellig weer over zes weken! Maar voor nu: even helemaal niks...enjoy! :-)

 

Afbeelding: Blond Amsterdam

CONTACT

Zoals u weet zijn onze locaties vanwege het coronavirus in ieder geval tot en met de meivakantie gesloten (voor onze eindexamenleerlingen kan hier op strikt noodzakelijke momenten van worden afgeweken).

Dat betekent dat bij de recepties ook niemand aanwezig is. Als u de locatie belt, krijgt u onze voicemail met praktische informatie. In de brieven die ouders en leerlingen van ons ontvangen, staan soms ook mobiele telefoonnummers.  

Hoe kunt u ons digitaal bereiken? 

Het Rhedens De Tender: infodetender@hetrhedens.nl
Het Rhedens Dieren:
infodieren@hetrhedens.nl
Het Rhedens Rozendaal: inforozendaal@hetrhedens.nl

ECS_8549
Nieuws

Het Rhedens is een school voor iedereen, die bekend staat om de fijne sfeer en persoonlijke aandacht. Een school waar ontzettend veel gebeurt. Regelmatig plaatsen we daarover korte nieuwsberichtjes. Veel leesplezier!

194