Nieuws
`
HomeNieuwsExamenuitslag Het Rhedens 2018

Examenuitslag Het Rhedens 2018

Heb jij op Het Rhedens Dieren of Rozendaal je diploma gehaald? Of behaalde jij één of meerdere diploma's of certificaten op De Tender? Wat onwijs goed, van harte gefeliciteerd!
Na al dat harde werken, tijd voor een feestje en dan rustig genieten van een heerlijke, lange vakantie. Voor de toekomst wensen we je alvast heel veel geluk en succes. Wat je ook gaat doen, maak er iets heel moois van! Het Rhedens feliciteert iedereen die een diploma of certificaat heeft behaald! 

Helaas is het enkele leerlingen niet gelukt om te slagen. In dat geval wensen we je veel sterkte voor dit moment. Maar: vooral niet aan je capaciteiten gaan twijfelen. Probeer nieuwe motivatie te vinden om volgend jaar alsnog succesvol je schoolloopbaan te beëindigen, bij ons of bij een andere onderwijsinstelling. Wij hebben er alle vertrouwen in dat jou dat gaat lukken. Alvast veel succes!

Wij kunnen de namen van de geslaagden niet op deze website bekend maken. Het Rhedens moet zich namelijk houden aan de nieuwe AVG (privacy)-wetgeving.

Klik hier voor de slagingspercentages 2017-2018 van Dieren en Rozendaal.
Klik hier voor de slagingspercentages 2017-2018 van De Tender.

ECS_8549
Nieuws

Het Rhedens is een school voor iedereen, die bekend staat om de fijne sfeer en persoonlijke aandacht. Een school waar ontzettend veel gebeurt. Regelmatig plaatsen we daarover korte nieuwsberichtjes. Veel leesplezier!

194