Nieuws
`
HomeNieuwsDuurzame kerstmarkt op Het Rhedens Rozendaal

Duurzame kerstmarkt op Het Rhedens Rozendaal

Vrijdag 20 december van 10.00 tot 12.30 uur organiseert Het Rhedens Rozendaal een sfeervolle, duurzame kerstmarkt. De opbrengsten gaan naar De Plastic Soup Foundation en SOS kinderdorpen. Iedereen in de buurt is welkom! 

De kerstmarkt staat in het teken van duurzaamheid (denk hierbij aan vegetarisch en veganistisch eten en duurzame producten). Het Rhedens Rozendaal is druk bezig met alle voorbereidingen. Daarbij wordt samengewerkt met verschillende bedrijven, waaronder de Wereldwinkel. 

Tijdens de kerstmarkt zijn er diverse kraampjes met leuke kerstspullen en er worden veel activiteiten georganiseerd. Natuurlijk is er nostalgische kerstmuziek en iedereen kan genieten van smaakvolle hapjes en een drankje.

Woont u in de buurt? Kom dan ook naar onze gezellige kerstmarkt. Geniet van de warme wintersfeer en steun als u wilt het goede doel. Graag tot dan!

Oproep:
Heeft u kerstversiering of boeken die u niet meer gebruikt of leest, maar graag een tweede leven gunt? Wij kunnen uw ‘vintage’ spullen goed gebruiken voor onze kerstmarkt! Zo steunt u indirect het duurzame goede doel. U kunt de spullen afgeven op Het Rhedens Rozendaal, aan de Kleiberglaan 1. Alvast bedankt!

ECS_8549
Nieuws

Het Rhedens is een school voor iedereen, die bekend staat om de fijne sfeer en persoonlijke aandacht. Een school waar ontzettend veel gebeurt. Regelmatig plaatsen we daarover korte nieuwsberichtjes. Veel leesplezier!

194