Nieuws
`
HomeNieuwsDiplomauitreiking mavo en vmbo basis- en kaderberoepsgerichte leerweg

Diplomauitreiking mavo en vmbo basis- en kaderberoepsgerichte leerweg

Onder bijna tropische omstandigheden ontvingen op woensdag 4 juni alle geslaagden hun diploma mavo en vmbo basis- of kaderberoepsgerichte leerweg.

Na een feestelijk glaasje alcoholvrije bubbels, verwelkomden ouders, familie en vrienden de geslaagden onder luid applaus in de overvolle aula van Het Rhedens Dieren ('s middags mavo en 's avonds vmbo). Gelukkig waren er, vanwege de warmte, honderden flesjes water uitgedeeld. Na een welkomstwoord en felicitaties van ('s avonds) afdelingsleider vmbo Remco Booij en ('s middags) afdelingsleider mavo RenĂ© Bregonje en locatiedirecteur Ivo Gijsberts werden de geslaagden groepsgewijs naar het podium gevraagd voor een persoonlijk toespraakje van de mentor. Vervolgens werden de diploma's uitgereikt. Daarna zocht men elkaar in de hal en buiten op en werden docenten bedankt, werd er geproost op de goede afloop en werd er afscheid genomen van vier veelbewogen en leerrijke jaren op Het Rhedens.

ECS_8549
Nieuws

Het Rhedens is een school voor iedereen, die bekend staat om de fijne sfeer en persoonlijke aandacht. Een school waar ontzettend veel gebeurt. Regelmatig plaatsen we daarover korte nieuwsberichtjes. Veel leesplezier!

194