Nieuws
`
HomeNieuwsDinnershow Het Rhedens Dieren

Dinnershow Het Rhedens Dieren

Vrijdag 17 juni organiseert Het Rhedens Dieren een grootse Dinnershow met veel show, dans, zang en theater, verzorgd door leerlingen van de school. En dat alles in een geweldige ambiance! De aula is namelijk omgetoverd tot een sfeervolle ruimte waar de gasten van een wervelende show kunnen genieten.

Vanwege het succes van de vorige keer, maakt Het Rhedens Dieren er 17 juni ook weer een tapas dinnershow van! Dat betekent dat er naast alle geweldige acts ook een tapasdiner geserveerd wordt!

Er zijn twee dinnershows: van 16.30 -18.00 uur en van 20.00 - 21.30 uur. Kaartjes kosten 5 euro (inclusief eten en drinken!) en zijn vanaf 13 juni te koop bij de receptie of bij docenten mevrouw Best en meneer Gerritsen van Het Rhedens Dieren. U kunt ook kaarten bestellen door te mailen naar mevrouw Best: bst@hetrhedens.nl.

Het Rhedens Dieren nodigt u uit om de deelnemers aan te moedigen tijdens deze spetterende avond en om daarnaast van een heerlijk tapasdiner te genieten! Iedereen is van harte welkom!

ECS_8549
Nieuws

Het Rhedens is een school voor iedereen, die bekend staat om de fijne sfeer en persoonlijke aandacht. Een school waar ontzettend veel gebeurt. Regelmatig plaatsen we daarover korte nieuwsberichtjes. Veel leesplezier!

194