Nieuws
`
HomeNieuwsDERDEJAARS SLAGEN VOOR CAMBRIDGE ENGLISH

DERDEJAARS SLAGEN VOOR CAMBRIDGE ENGLISH

Achttien derdejaars leerlingen van Het Rhedens Dieren hebben met succes het Cambridge English examen afgelegd: 11 op FCE niveau en 7 op CAE niveau. Hiermee hebben zij een voorsprong op vervolgopleidingen en de arbeidsmarkt. Het certificaat kent een internationale status en wordt door grote multinationals erkend als zijnde de normbeheersing van de Engelse taal.

Voorafgaand aan het examen, werden de leerlingen van Het Rhedens Dieren gedurende twee jaar inhoudelijk gecoacht en getraind door docent Engels de heer Frank Volmerink.

Het Cambridge Certificate is een waardevolle aanvulling op het reguliere Engels. De geslaagden beheersen wereldtaal nummer één in woord en geschrift op een bovengemiddeld niveau. Het Cambridge Certificaat verlaagt drempels en geeft een voorsprong bij toelating tot (internationale) studies en beroepen.

ECS_8549
Nieuws

Het Rhedens is een school voor iedereen, die bekend staat om de fijne sfeer en persoonlijke aandacht. Een school waar ontzettend veel gebeurt. Regelmatig plaatsen we daarover korte nieuwsberichtjes. Veel leesplezier!

194