Nieuws
`
HomeNieuwsDag van de Franse taal au Collège Het Rhedens

Dag van de Franse taal au Collège Het Rhedens

Donderdag 14 november doen Het Rhedens Dieren en Het Rhedens Rozendaal mee aan de nationale Dag van de Franse Taal (georganiseerd door de Ronde Tafel Frans¹, RTF). Niet alleen om het economische en culturele belang van de Franse taal te onderstrepen, maar ook om de keuze voor het Frans te bevorderen door leerlingen enthousiast te maken voor de cultuur van ons favoriete vakantieland!

Leerlingen van Het Rhedens worden opgeroepen om op 14 november in de kleuren van de Franse vlag naar school te komen. Alles krijgt een Frans tintje. Van Franse baretjes, Franse snorretjes en Franse muziek tot Franse lekkernijen!

We wensen iedereen heel veel plezier!

¹ De Ronde Tafel Frans is een samenwerkingsverband van het Europees Platform, de Alliances françaises, het Institut français des Pays-Bas, het Kenniscentrum Frankrijk-Nederland en de Sectie Frans van Levende Talen.

ECS_8549
Nieuws

Het Rhedens is een school voor iedereen, die bekend staat om de fijne sfeer en persoonlijke aandacht. Een school waar ontzettend veel gebeurt. Regelmatig plaatsen we daarover korte nieuwsberichtjes. Veel leesplezier!

194