Nieuws
`
HomeNieuwsCulturele Avond Het Rhedens Dieren

Culturele Avond Het Rhedens Dieren

Vrijdag 13 december organiseert Het Rhedens Dieren een grootse Culturele Avond met veel show, dans, zang en theater, verzorgd door de leerlingen van de school. En dat alles in een geweldige ambiance! De aula is namelijk omgetoverd tot een sfeervolle ruimte waar de gasten van een wervelende show kunnen genieten.

Vanwege het enorme succes van vorig jaar maakt Het Rhedens Dieren er 13 december ook weer een tapas dinnershow van! Dat betekent dat er naast alle geweldige acts ook een tapasdiner geserveerd wordt!
 
Er zijn twee dinnershows, één van 17.00 tot 18.30 uur en één van 20.00 tot 21.30 uur. Kaartjes kosten 5 euro (inclusief eten en drinken!) en zijn vanaf 9 december te koop bij de receptie of bij mevrouw Best en meneer Gerritsen. U kunt ook kaarten bestellen door te mailen naar docent mevrouw Best: bestm@hetrhedens.nl.

Het Rhedens Dieren nodigt u uit om de deelnemers aan te moedigen tijdens deze spetterende avond en om daarnaast van een heerlijk tapasdiner te genieten! Iedereen is welkom!
 

ECS_8549
Nieuws

Het Rhedens is een school voor iedereen, die bekend staat om de fijne sfeer en persoonlijke aandacht. Een school waar ontzettend veel gebeurt. Regelmatig plaatsen we daarover korte nieuwsberichtjes. Veel leesplezier!

194