Nieuws
`
HomeNieuwsCult Night Het Rhedens Rozendaal

Cult Night Het Rhedens Rozendaal

DONDERDAG 12 maart 2020
Vanaf 19.30 tot 21.30 uur
In de aula van Het Rhedens Rozendaal
Gratis toegang

Donderdagavond 12 maart om 19.00 uur opent Het Rhedens Rozendaal weer haar deuren voor de Cult Night. Een podiumavond waar je kunt genieten van heel veel verschillende muziek. De avond wordt gepresenteerd door leerlingen en docenten van onze school in het algemeen en door leerlingen van de bovenbouw met muziek in het profiel in het bijzonder. Het is de tweede voorspeelavond/podiumavond van dit schooljaar.

Geweldig en divers repertoire
Ook dit schooljaar waren er weer veel aanmeldingen waaruit we een keuze konden maken. Muziek van deze tijd, van langer geleden, rustige en opzwepende muziek: van Christina Aguilera, Bruno Mars, Ilse de Lange, Maan, Ed Sheeran, Adele en Abba tot Radiohead, Toto, Queen en nog veel meer. Hieruit is een aantrekkelijk programma samengesteld, dat iedereen kan beluisteren tijdens de Cult Night. Graag tot donderdag 12 maart.

ECS_8549
Nieuws

Het Rhedens is een school voor iedereen, die bekend staat om de fijne sfeer en persoonlijke aandacht. Een school waar ontzettend veel gebeurt. Regelmatig plaatsen we daarover korte nieuwsberichtjes. Veel leesplezier!

194