Nieuws
`
HomeNieuwsActie Het Rhedens Rozendaal slachtoffers aardbeving

Actie Het Rhedens Rozendaal slachtoffers aardbeving

Tijdens de nationale actiedag woensdag 15 februari aanstaande, komen landelijke hulporganisaties in actie voor de mensen in Turkije en Syrië, die zijn getroffen door meerdere zware aardbevingen. Ook Het Rhedens Rozendaal steunt deze actie.

Samen met leerlingen, ouders en personeel zal Het Rhedens Rozendaal geld inzamelen voor noodhulp. Dinsdag 14 februari aanstaande, de dag waarop driehoeksgesprekken worden gevoerd, staat in de hal van de school een kraam, waar koffie, thee en koeken worden verkocht. Leerlingen en ouders kunnen die dag ook lege petflessen inleveren op school.

Tijdens de nationale actiedag  op woensdag, wordt deze actie voortgezet. Dan worden heerlijke koeken verkocht in de aula. Dit alles met één doel natuurlijk: zoveel mogelijk geld ophalen voor de hulp die zo dringend nodig is. De opbrengst van de actie gaat rechtstreeks naar giro 555.

Samen komen we in actie voor noodhulp: doneer aanstaande dinsdag en woensdag ook een bijdrage op Het Rhedens Rozendaal. Alvast hartelijk bedankt!

ECS_8549
Nieuws

Het Rhedens is een school voor iedereen, die bekend staat om de fijne sfeer en persoonlijke aandacht. Een school waar ontzettend veel gebeurt. Regelmatig plaatsen we daarover korte nieuwsberichtjes. Veel leesplezier!

194