Nieuws
`
HomeNieuwsAan de slag!

Aan de slag!

Aan het begin van het nieuwe schooljaar hebben alle leerlingen van de vierde klassen HAVO en VWO op Het Rhedens Dieren een spiksplinternieuwe laptop van de school in bruikleen ontvangen.

Op dinsdag 21 augustus kregen zij instructie in het werken met Google for Education en enkele verwante applicaties. Onder begeleiding van Sebastiaan Terpstra van Heutink ICT maakten zij kennis met het gebruik van o.a. de agenda-functie en opdrachtenverwerking.

Het werken met Google for Education maakt deel uit van het streven van Het Rhedens om de lessen nog beter af te stemmen op de individuele leerling, waarbij iedere leerling de mogelijkheid heeft om keuzes te maken die zowel ‘verbreding’ als ‘verdieping’ betekenen. De kwaliteit van de leerlingenbegeleiding, een belangrijk speerpunt van Het Rhedens, zal verder verbeteren.

CONTACT

Zoals u weet zijn onze locaties vanwege het coronavirus in ieder geval tot en met de meivakantie gesloten (voor onze eindexamenleerlingen kan hier op strikt noodzakelijke momenten van worden afgeweken).

Dat betekent dat bij de recepties ook niemand aanwezig is. Als u de locatie belt, krijgt u onze voicemail met praktische informatie. In de brieven die ouders en leerlingen van ons ontvangen, staan soms ook mobiele telefoonnummers.  

Hoe kunt u ons digitaal bereiken? 

Het Rhedens De Tender: infodetender@hetrhedens.nl
Het Rhedens Dieren:
infodieren@hetrhedens.nl
Het Rhedens Rozendaal: inforozendaal@hetrhedens.nl

ECS_8549
Nieuws

Het Rhedens is een school voor iedereen, die bekend staat om de fijne sfeer en persoonlijke aandacht. Een school waar ontzettend veel gebeurt. Regelmatig plaatsen we daarover korte nieuwsberichtjes. Veel leesplezier!

194