AanmeldformulierMinilessen Rozendaal
`
HomeMinilessen Rozendaal

Wat leuk dat je naar onze minilessen komt!

Wij verzoeken u vriendelijk om het onderstaande formulier zo compleet mogelijk in te vullen. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor de aanmelding van uw zoon/dochter/leerling. 

Hoe werkt het:

  • Bent u ouder? Zet dan het vinkje bij 'Aanmelding minilessen door groepsleerkracht basisschool' op 'nee' en vul alleen het gedeelte onder 'Aanmelding minilessen door ouder/verzorger' in! Kies vervolgens onderaan de pagina op welke dag u de minilessen wilt bezoeken en klik daarna onderaan de pagina op 'verzenden'.
  • Bent u groepsleerkracht van de basisschool? Zet dan het vinkje bij 'Aanmelding minilessen door ouder/verzorger' op 'nee' en vul alleen het gedeelte onder 'Aanmelding minilessen door groepsleerkracht basisschool' in. Kies vervolgens onderaan de pagina op welke dag u de minilessen wilt bezoeken en klik daarna onderaan de pagina op 'verzenden'.

 

 

.

Esther van Gorkum
Een gezellige en fijne school!

“Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk," vertelt docent Esther van Gorkum. "Leerlingen maken mijn dag en ik vind het heerlijk om ze welkom te heten in de les. De stof uitleggen, ze verder helpen en zien groeien: het is dé reden dat ik in het onderwijs zit. Daar komt nog eens bij, dat Het Rhedens een hele fijne school is. Iedereen kan zichzelf zijn, zowel leerlingen als medewerkers. En daarom is het ook nog eens supergezellig!”

438