AanmeldformulierMinilessen Dieren
`
HomeMinilessen Dieren

Wat leuk dat je naar onze minilessen komt!

Wij verzoeken u vriendelijk om het onderstaande formulier zo compleet mogelijk in te vullen. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor de aanmelding van uw zoon/dochter/leerling. 

*Voor alle (wervings)activiteiten, dus ook voor de minilessen, geldt dat aanpassingen mogelijk zijn in verband met coronamaatregelen. Houd daarvoor altijd onze website in de gaten, daar vindt u het laatste nieuws! 

Hoe werkt het:

  • Bent u ouder/verzorger? Zet dan het vinkje bij 'Aanmelding minilessen door groepsleerkracht basisschool' op 'nee' en vul alleen het gedeelte onder 'Aanmelding minilessen door ouder/verzorger' in! Kies vervolgens onderaan de pagina op welke dag uw kind de minilessen wilt bezoeken en klik daarna onderaan de pagina op 'verzenden'.
  • Bent u groepsleerkracht van de basisschool? Zet dan het vinkje bij 'Aanmelding minilessen door ouder/verzorger' op 'nee' en vul alleen het gedeelte onder 'Aanmelding minilessen door groepsleerkracht basisschool' in. Kies vervolgens onderaan de pagina op welke dag u de minilessen wilt bezoeken en klik daarna onderaan de pagina op 'verzenden'.

 

 

.

437