AanmeldformulierMinilessen De Tender
`
HomeMinilessen De Tender

Wat leuk dat je naar onze minilessen komt!*

* Nieuw!
In schooljaar 2020-2021 starten Het Rhedens De Tender en Het Rhedens Dieren een pilot voor een pro/vmbo-basis leerroute: een passend onderwijsaanbod voor leerlingen die zich bij de start van het voortgezet onderwijs op de grens tussen praktijkonderwijs en vmbo-basis bevinden.

Wij verzoeken u vriendelijk om het onderstaande formulier zo compleet mogelijk in te vullen. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor de aanmelding van uw zoon/dochter/leerling. 

Hoe werkt het:

  • Bent u ouder? Zet dan het vinkje bij 'Aanmelding minilessen door groepsleerkracht basisschool' op 'nee' en vul alleen het gedeelte onder 'Aanmelding minilessen door ouder/verzorger' in! Kies vervolgens onderaan de pagina op welke dag u de minilessen wilt bezoeken en klik daarna onderaan de pagina op 'verzenden'.
  • Bent u groepsleerkracht van de basisschool? Zet dan het vinkje bij 'Aanmelding minilessen door ouder/verzorger' op 'nee' en vul alleen het gedeelte onder 'Aanmelding minilessen door groepsleerkracht basisschool' in. Kies vervolgens onderaan de pagina op welke dag u de minilessen wilt bezoeken en klik daarna onderaan de pagina op 'verzenden'.

 

 

.

MINILESSEN
436