22 januari 2018 - We zijn te zien in @Pathe Arnhem! Voor élke film draait dit filmpje mee in de reclame!
21 januari 2018 - Open dag Het Rhedens op zaterdag 27 Januari https://t.co/9zSUrvuaYB #HetRhedens
21 januari 2018 - Vrijwilligers gemeente Rheden en Rozendaal in de schijnwerpers https://t.co/IFiYQuLLZV
20 januari 2018 - Op #hetrhedensdieren is vanavond de uitreiking van de… https://t.co/CqRzY8evWo
18 januari 2018 - Het Rhedens on film! We zijn enorm trots op en blij met onze kersverse promotiefilms! Bekijk ze op ons Facebookacco… https://t.co/vUIhb6cmVm
27 JANUARI 2018 OPEN DAG! KOM JIJ OOK?

ZATERDAG 27 JANUARI OPEN DAG: JIJ KOMT TOCH OOK?

10-01-2018
ZATERDAG 27 JANUARI OPEN DAG: JIJ KOMT TOCH OOK?

Zaterdag 27 januari 2018 opent Het Rhedens haar deuren voor leerlingen uit groep acht van het basisonderwijs en hun ouders. Toekomstige leerlingen en andere belangstellenden kunnen kennismaken met het schoolleven op Het Rhedens de Tender, Het Rhedens Dieren en Het Rhedens Rozendaal. Jij komt toch ook?

Leerlingen van Het Rhedens spelen een actieve rol bij de ontvangst: zij leiden je rond door de sfeervolle moderne gebouwen! Er zijn voorlichtingsbijeenkomsten en in de lesruimten is van alles te zien, te doen èn te proeven! Docenten vertellen enthousiast over hun vak, de lessen, over stages, over de aanpak van leerproblemen enzovoorts. Ook geven leerlingen tal van demonstraties in de gymzalen en in de aula. Wil jij ook op een ongedwongen manier een goed beeld krijgen van onze school? We zien je heel graag op zaterdag 27 januari. Tot dan!

« Ga terug