16 maart 2018 - Werkbezoekdag met @constanspos afgesloten met bezoek aan het @sghetrhedens en @RiQQRheden
16 maart 2018 - Nóg een voorlichting van @RadarUitvoering #jongerenwerk @sghetrhedens #detender #overdestreep. Onderwerp is #pestenhttps://t.co/feE7pE5vOU
16 maart 2018 - #mijnnaamisdrugs "Probeer mij 1 x en je zal genieten, probeer een 2e x en je komt niet meer van me af!" Indrukwekke… https://t.co/wYn7KMk1eJ
16 maart 2018 - Onderbouwleerlingen van #hetrhedensdieren zijn vandaag skiën in… https://t.co/p8sLBOm9hH
15 maart 2018 - Nog wat leuke kiekjes van gisteren, toen de verkiezingsbijeenkomst… https://t.co/HpC56aLyMO
Welkom bij Het Rhedens!

VRIJDAG 16 MAART COMPOSITIECONCERT HET RHEDENS ROZENDAAL

12-03-2018
VRIJDAG 16 MAART COMPOSITIECONCERT HET RHEDENS ROZENDAAL

Iedereen neuriet wel eens een melodietje. Sommigen verzinnen zelf wel eens een eigen melodietje. Er zijn ook mensen die daar composities van maken en een uitwerking maken in een notatieprogramma op de computer. Maar weinig mensen krijgen de gelegenheid om die composities daadwerkelijk live uitgevoerd te horen met een 15-koppig orkest. De bovenbouwleerlingen van Het Rhedens Rozendaal met muziek in hun profiel wel.

Orkest de Ereprijs
Zij hebben vrijdag 26 januari gerepeteerd met Het Orkest de Ereprijs. Tijdens die repetitie heeft het orkest samen met de leerlingen en de dirigent de composities ingestudeerd. Het resultaat van deze samenwerking is te horen op vrijdagavond 16 maart in de aula van Het Rhedens Rozendaal.

Gratis toegang! U komt toch ook?
De jonge componisten nodigen u graag uit om op deze avond te komen kijken en luisteren of ze erin geslaagd zijn de composities tot leven te wekken. Het concert begint om 20.00 uur en de toegang is gratis. U komt toch ook? 

« Ga terug