19 april 2018 - Dm3b van #hetrhedensdieren heeft buiten les...Lekker even het gebouw… https://t.co/iicDNmtI2h
18 april 2018 - Terwijl ik de volgende dag van het #cspe voorbereid, kijkt collega @wskamphuis het gemaakte werk van vandaag na in… https://t.co/DOaFm8Ys3a
16 april 2018 - Het Rhedens Dieren houdt sponsorloop voor motorrun https://t.co/rRwpml1DPP https://t.co/AC815gSZDv
16 april 2018 - #examenstunt mavo4 op #hetrhedensdieren. Feest voor leerjaar 3 & 4… https://t.co/eqm9hHzucu
13 april 2018 - Herdenking bevrijding Dieren in het Carolinapark https://t.co/2KNzWKAKdk
Welkom bij Het Rhedens!

LEERLINGEN HET RHEDENS DIEREN IN BEWEGING VOOR IVG MOTORRUN

09-04-2018
LEERLINGEN HET RHEDENS DIEREN IN BEWEGING VOOR IVG MOTORRUN

Stichting Integratie Verstandelijk Gehandicapten (IVG) organiseert jaarlijks een motorrun - ook wel de 'Olde Iessel Run' genoemd - voor verstandelijk gehandicapte jongeren uit Doesburg en omgeving. Ook dit jaar weer, organiseren leerlingen van Het Rhedens Dieren een sponsorloop om geld in te zamelen.

De motorrun is een fantastisch uitje voor de verstandelijk gehandicapte jongeren. Zij rijden mee in een zijspancombinatie en maken samen met de motorrijders een prachtige dagtour door de omgeving. Ieder jaar zetten veel vrijwilligers van Stichting IVG én andere organisaties zich in voor deze motorrun.

Op zoek naar sponsoren
Leerlingen van Het Rhedens Dieren dragen hun steentje bij met behulp van een sponsorloop. Van 17 april tot en met 24 april bellen zij in de omgeving huis aan huis aan met het verzoek de sponsorloop ten behoeve van de motorrun te ondersteunen. Daarbij tonen zij een sponsorkaart en schoolpas, die met elkaar overeenkomen. 

De sponsorloop wordt gehouden op 24 april. Veel van onze leerlingen lopen rondjes om de school en halen zo zoveel mogelijk geld op.We zullen ze flink aansporen, want hoe meer ze lopen des te hoger de opbrengst.

Start motorrun
De motorrun is op zaterdag 2 juni en de start vindt plaats op Het Rhedens Dieren, waar leerlingen en docenten van Het Rhedens Dieren helpen bij het inschrijven en onder meer zorgen voor koffie. Rond 09.45 is de officiële opening, daarna gaan de motoren van start.

 

Foto: mevrouw Sukhraj, website Doesburgse motorrun

« Ga terug