19 april 2018 - Dm3b van #hetrhedensdieren heeft buiten les...Lekker even het gebouw… https://t.co/iicDNmtI2h
18 april 2018 - Terwijl ik de volgende dag van het #cspe voorbereid, kijkt collega @wskamphuis het gemaakte werk van vandaag na in… https://t.co/DOaFm8Ys3a
16 april 2018 - Het Rhedens Dieren houdt sponsorloop voor motorrun https://t.co/rRwpml1DPP https://t.co/AC815gSZDv
16 april 2018 - #examenstunt mavo4 op #hetrhedensdieren. Feest voor leerjaar 3 & 4… https://t.co/eqm9hHzucu
13 april 2018 - Herdenking bevrijding Dieren in het Carolinapark https://t.co/2KNzWKAKdk
Welkom bij Het Rhedens!

INFORMATIEMARKT 'VOEDING ALS JE IETS OUDER WORDT'

06-06-2017
INFORMATIEMARKT 'VOEDING ALS JE IETS OUDER WORDT'

Gezond oud worden, doe je met gezonde voeding!

Vrijdag 16 juni biedt Het Rhedens Dieren onderdak aan een workshop/informatiemarkt met als thema 'Voeding als je iets ouder wordt'. Een initiatief van de gemeente Rheden voor ouderen in de gemeente.

OPA'S EN OMA'S VAN ONZE LEERLINGEN ZIJN DEZE DAG VAN HARTE WELKOM!

Tussen 12.00 en 15.30 uur is er een soort markt, waar diverse organisaties zich presenteren die iets doen met eten voor ouderen. Zo ook ons eigen restaurant Klasse.

Leerlingen van zorg en welzijn, maar ook van andere afdelingen, zullen naast het wegwijs maken van de gasten, helpen met het klaarmaken van de lunch. Deze wordt tussen 12.00 en 12.45 uur geserveerd op de afdeling zorg en welzijn. De lunch kost 3,50 euro; men kan zich hiervoor aanmelden vóór 9 juni op www.meelunchen.nl.

In twee verschillende workshops wordt dieper ingegaan op het thema van de dag. Aan het woord komen onder andere een diëtist, een leefstijlcoach en een specialist in voeding en dementie. Ook is er een markt waar mensen kunnen zien waar zij in de buurt samen gezellig kunnen eten.

Wethouder Tjebbe Vugts zal de dag openen: “Gezondheid is je grootste rijkdom. We willen tenslotte allemaal gezond en vitaal blijven ook als we ouder worden. Wat niet iedereen weet is dat er op dit vlak veel verandert als je ouder wordt. Goed om eens met elkaar over te praten onder het genot van een lekker én gezond broodje.”

We vinden het leuk dat wij als school deze dag gastheer/gastvrouw mogen zijn!

« Ga terug