20 juli 2017 - Mooi initiatief! @Gazelle_NL ism @sghetrhedens #vkvh Appen en bellen op fiets niet meer mogelijk: mobiel blokkeert https://t.co/OqENUW4GGf
16 juli 2017 - Interview tussen @SanderDekker en @rkneyber in @volkskrant: welke rapportcijfers geven zij elkaar? https://t.co/t6SfkrbC0G
13 juli 2017 - Diploma-uitreiking en afscheid van de schoolverlaters op… https://t.co/isuDFo3cQj
11 juli 2017 - Leerlingen #hetrhedensrozendaal geslaagd voor #DELF Frans!
KOM OOK NAAR HET RHEDENS!

INFORMATIEMARKT 'VOEDING ALS JE IETS OUDER WORDT'

06-06-2017
INFORMATIEMARKT 'VOEDING ALS JE IETS OUDER WORDT'

Gezond oud worden, doe je met gezonde voeding!

Vrijdag 16 juni biedt Het Rhedens Dieren onderdak aan een workshop/informatiemarkt met als thema 'Voeding als je iets ouder wordt'. Een initiatief van de gemeente Rheden voor ouderen in de gemeente.

OPA'S EN OMA'S VAN ONZE LEERLINGEN ZIJN DEZE DAG VAN HARTE WELKOM!

Tussen 12.00 en 15.30 uur is er een soort markt, waar diverse organisaties zich presenteren die iets doen met eten voor ouderen. Zo ook ons eigen restaurant Klasse.

Leerlingen van zorg en welzijn, maar ook van andere afdelingen, zullen naast het wegwijs maken van de gasten, helpen met het klaarmaken van de lunch. Deze wordt tussen 12.00 en 12.45 uur geserveerd op de afdeling zorg en welzijn. De lunch kost 3,50 euro; men kan zich hiervoor aanmelden vóór 9 juni op www.meelunchen.nl.

In twee verschillende workshops wordt dieper ingegaan op het thema van de dag. Aan het woord komen onder andere een diëtist, een leefstijlcoach en een specialist in voeding en dementie. Ook is er een markt waar mensen kunnen zien waar zij in de buurt samen gezellig kunnen eten.

Wethouder Tjebbe Vugts zal de dag openen: “Gezondheid is je grootste rijkdom. We willen tenslotte allemaal gezond en vitaal blijven ook als we ouder worden. Wat niet iedereen weet is dat er op dit vlak veel verandert als je ouder wordt. Goed om eens met elkaar over te praten onder het genot van een lekker én gezond broodje.”

We vinden het leuk dat wij als school deze dag gastheer/gastvrouw mogen zijn!

« Ga terug