21 mei 2018 - Laatste examenweek.… https://t.co/j3hUIuHw2k
20 mei 2018 - Wees lief voor anderen. Hou eens een deur open. Zeg goedemorgen bij de kassa. Laat iemand eens voorgaan die weinig… https://t.co/YkwqQt6GX6
19 mei 2018 - Leerlingen en collega's van @sghetrhedens na de #doesburg #cityrun https://t.co/7VaSzN0j8D
18 mei 2018 - Dit schooljaar is voor vwo5 leerlingen van Het Rhedens Rozendaal filosofie gestart als keuzevak binnen het Studium… https://t.co/N46pcxflyI
17 mei 2018 - De Athenespelen in… https://t.co/IomolWPoTu
Welkom bij Het Rhedens!

'HET RHEDENS DOET' GROOT SUCCES!

05-02-2018
'HET RHEDENS DOET' GROOT SUCCES!

Stichting Het Rhedens bestaat 25 jaar en dat blijft niet onopgemerkt. Verspreid over het jubileumjaar 2018 organiseert de scholengemeenschap diverse activiteiten voor leerlingen en personeel die in het teken staan van hun motto ‘leren, ontplooien, samenleven’.

Vrijdag 2 februari jl. heeft Het Rhedens zich ingezet voor de gemeenschap. Terwijl de leerlingen lekker uitsliepen, deden ruim 150 medewerkers van Het Rhedens onder de noemer ‘Het Rhedens doet' een ochtend vrijwilligerswerk voor mensen die wat extra hulp, aandacht en gezelligheid kunnen gebruiken. ’Het Rhedens doet’ vond plaats bij een grote diversiteit aan organisaties en instanties in en rondom de dorpen waar de scholen gevestigd zijn.

Van basisscholen, verzorgingstehuizen, Kasteel Middachten en Museum de Rode Toren tot Stichting 4noppes en de Dierense speeltuin. De activiteiten varieerden van pannenkoeken bakken met bewoners, fietsen op een duofiets, kleine klusjes doen, houthakken en een lesje Duits, gym, techniek of computervaardigheden geven, tot kleine dennen afzagen op de heide en vuil verzamelen langs de Arnhemse Allee.

Het was ontzettend leuk, zinvol en fijn om op deze wijze in de regio actief te zijn en ondersteuning te geven aan al die maatschappelijke organisaties. Een hele mooie aftrap van het jubileumjaar!

KLIK HIER voor een sfeerimpressie

Openbare basisschool Daalhuizen had nog een mooi verslag gemaakt in hun informatiebrief (zie hieronder)! 

« Ga terug