16 maart 2018 - Werkbezoekdag met @constanspos afgesloten met bezoek aan het @sghetrhedens en @RiQQRheden
16 maart 2018 - Nóg een voorlichting van @RadarUitvoering #jongerenwerk @sghetrhedens #detender #overdestreep. Onderwerp is #pestenhttps://t.co/feE7pE5vOU
16 maart 2018 - #mijnnaamisdrugs "Probeer mij 1 x en je zal genieten, probeer een 2e x en je komt niet meer van me af!" Indrukwekke… https://t.co/wYn7KMk1eJ
16 maart 2018 - Onderbouwleerlingen van #hetrhedensdieren zijn vandaag skiën in… https://t.co/p8sLBOm9hH
15 maart 2018 - Nog wat leuke kiekjes van gisteren, toen de verkiezingsbijeenkomst… https://t.co/HpC56aLyMO
Welkom bij Het Rhedens!

COMPANY FUNFAIR MARKT FESTIVAL OP HET RHEDENS ROZENDAAL

08-03-2018
COMPANY FUNFAIR MARKT FESTIVAL OP HET RHEDENS ROZENDAAL

Donderdag 29 maart is jong en oud van harte welkom op Het Rhedens Rozendaal voor de Company FunFair markt. Een festival met muziek, entertainment (o.a. goochelshow en loterij) en vele kraampjes met zelfgemaakte producten, hapjes en drankjes, bloemen, meubels, sieraden en meer. Het bijzondere aan deze markt is dat alles door leerlingen wordt gerund.

De markt is onderdeel van Company FunFair, een tweedaags onderwijsproject over ondernemerschap. waarbij 4 havo leerlingen (profiel c&m of e&m) van Het Rhedens Rozendaal op een leuke en interactieve manier een onderneming starten. Social media wordt gebruikt om reclame te maken en smartphones om een bedrijfsplan op te stellen en informatiemateriaal te bestuderen. Dit alles gebeurt met veel aandacht voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het project is een initiatief van stichting Cross Your Borders.

Initiatiefnemers
Het project is een initiatief van stichting Cross Your Borders, een jongerenorganisatie die jongeren op een interactieve manier wil betrekken bij de maatschappij en de wereld. Om dit doel te bereiken worden meerdaagse onderwijsprojecten georganiseerd op (v)mbo-, havo-, en vwo-scholen in het hele land. Jaarlijks nemen 250 scholen deel aan de verschillende onderwijsprojecten. Ook organiseert de stichting onder de naam Fairaway jongerenreizen naar ontwikkelingslanden, waarbij de projecten worden bezocht die worden ondersteund met de opbrengsten van de markt. Kijk voor meer informatie op www.crossyourborders.nl en www.fairaway.nl.

KOM OOK!
Het is belangrijk dat er voldoende klanten zijn waaraan leerlingen hun producten of diensten kunnen aanbieden. Daarom is iedereen van harte uitgenodigd om op donderdag 29 maart tussen 12.00 uur en 14.00 uur naar Het Rhedens Rozendaal te komen (Kleiberglaan 1). Er kan met muntjes worden betaald, die met pin en contant geld te koop zijn. De opbrengst van de markt komt ten goede aan microkredietprojecten in ontwikkelingslanden.

 

« Ga terug