20 juli 2017 - Mooi initiatief! @Gazelle_NL ism @sghetrhedens #vkvh Appen en bellen op fiets niet meer mogelijk: mobiel blokkeert https://t.co/OqENUW4GGf
16 juli 2017 - Interview tussen @SanderDekker en @rkneyber in @volkskrant: welke rapportcijfers geven zij elkaar? https://t.co/t6SfkrbC0G
13 juli 2017 - Diploma-uitreiking en afscheid van de schoolverlaters op… https://t.co/isuDFo3cQj
11 juli 2017 - Leerlingen #hetrhedensrozendaal geslaagd voor #DELF Frans!
KOM OOK NAAR HET RHEDENS!

Informatie groep 8 leerlingen

 

Nog even en je gaat naar de brugklas. Hartstikke leuk, maar misschien ook een beetje spannend. Om alvast kennis te maken met onze school, hebben we een open dag, een informatieavond en minilessen voor je georganiseerd. Dan kun je rustig rondkijken, vragen stellen en alvast wat nieuwe mensen leren kennen. Ontdek Het Rhedens! En vergeet vooral niet om straks te genieten van je middelbare schooltijd!

 

SCHOLENMARKTEN

De scholenmarkten vinden plaats van november tot en met januari en zijn bedoeld voor ouders/verzorgers. Op een scholenmarkt kunnen zij kennismaken met verschillende scholen. Je ouders worden via de basisschool uitgenodigd.  

OPEN DAG

Zaterdag 27 januari 2018 opent Het Rhedens haar deuren voor leerlingen uit groep acht van het basisonderwijs. Jij en je ouders kunnen dan uitvoerig kennismaken met het schoolleven op Het Rhedens Rozendaal, Het Rhedens Dieren en Het Rhedens de Tender.

Het Rhedens Dieren: van 09.30 tot 13.30 uur
Het Rhedens Rozendaal: van 09.30 tot 13.30 uur
Het Rhedens de Tender: van 10.00 tot 13.00 uur

KLIK HIER voor veelgestelde vragen (FAQ Het Rhedens Rozendaal).

MINILESSEN

Dinsdag 6 en woensdag 7 februari 2018 kun je op Het Rhedens Dieren en Het Rhedens Rozendaal minilessen volgen. De minilessen zijn van 13.15 tot 15.15 uur (voor leerlingen). Tijdens een miniles kun je alvast meemaken hoe het is om bij ons in de schoolbanken te zitten!

Op dinsdag 7 februari van 13.00 tot 15.00 uur kun je minilessen volgen op Het Rhedens de Tender.​ Aanmelden kan via de mail: infodetender@hetrhedens.nl. Vergeet niet om je voor- en achternaam en je basisschool erbij te vermelden; dan kunnen we daar rekening mee houden bij de indeling van de groepen. Je kunt je ook aanmelden tijdens onze open dag!

VOORLICHTINGSAVOND

Woensdag 7 februari 2018 om 19.30 organiseert Het Rhedens Rozendaal een voorlichtingsavond voor ouders van groep 8 leerlingen. Het Rhedens Dieren en Het Rhedens de Tender houden de voorlichtingsavond op 8 februari 2018 om 19.00.

Tijdens de voorlichtingsavond wordt informatie gegeven over het onderwijs op de verschillende locaties en de diverse aanvullende onderwijsprogramma’s. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om specifieke vragen te stellen aan de schoolleiding en afdelingsleiders.

INFORMATIEBOEKJE         

Wil je al wat meer weten over onze school en de verschillende locaties? We hebben een leuk informatieboekje voor je gemaakt. KLIK HIER om het te bekijken!

AANMELDEN

Het Rhedens is een school voor iedereen. Met afdelingen voor alle typen voortgezet onderwijs; in beginsel kunnen alle aangemelde leerlingen worden toegelaten tot één van deze afdelingen.

Op Het Rhedens Dieren en op Het Rhedens Rozendaal kun je naar de volgende brugklassen:

vmbo bb- en de vmbo kb-brugklas (met of zonder lwoo) (locatie Dieren);
mavo-brugklas (vmbo tl) en de schakelklas mavo/havo (locatie Dieren);
havo-/vwo-brugklas (locatie Dieren en Rozendaal);
vwo select brugklas (locatie Dieren);
gymnasium-brugklas (locatie Rozendaal).

NB per 1-8-2018 start Het Rhedens Dieren met een bovenbouw havo en atheneum!

Havo/atheneum-dakpanklas Het Rhedens Rozendaal
De havo/atheneum-dakpanklas is voor leerlingen met het advies havo, havo/vwo of vwo. Je krijgt les op havo/vwo-niveau. In leerjaar 3 stroom je door naar een havo- of atheneumklas.

Atheneum-/gymnasiumklas Het Rhedens Rozendaal
Als je een puur vwo-advies hebt, kun je ook kiezen voor de atheneum-/gymnasiumklas. Je krijgt les op vwo-niveau én de keuze om Latijn en Grieks te volgen. Ook zonder Latijn of Grieks te volgen kun je in deze klas geplaatst worden. In leerjaar 3 stroom je door naar een atheneum- of gymnasiumklas.

Op Het Rhedens de Tender kun je praktijkonderwijs volgen.

Aanmelden voor Het Rhedens? klik hier.