27 juni 2017 - Brugklasintroductie #hetrhedensrozendaal! #welkom #brugklas https://t.co/ckw0KohhLn
24 juni 2017 - Met het insturen van hun zonnebloem-schilderijen, hebben leerlingen… https://t.co/JVi2FwVEKf
23 juni 2017 - Op het @sghetrhedens in Dieren voor opnames door E-Wise voor de e-learning over Online Privacy https://t.co/W593H9Xhgj
21 juni 2017 - Op #hetrhedensrozendaal was de afsluiting van het Plusklasjaar… https://t.co/vnZpfuKlnh
20 juni 2017 - Certificaat Chinees voor leerlingen van #hetrhedensrozendaal!
KOM OOK NAAR HET RHEDENS!

Informatie groep 8 leerlingen

 

Nog even en je gaat naar de brugklas. Hartstikke leuk, maar misschien ook een beetje spannend. Om alvast kennis te maken met onze school, hebben we een open dag, een informatieavond en minilessen voor je georganiseerd. Dan kun je rustig rondkijken, vragen stellen en alvast wat nieuwe mensen leren kennen. Ontdek Het Rhedens! En vergeet vooral niet om straks te genieten van je middelbare schooltijd!

 

SCHOLENMARKTEN

De scholenmarkten vinden plaats van november tot en met januari en zijn bedoeld voor ouders/verzorgers. Op een scholenmarkt kunnen zij kennismaken met verschillende scholen. Je ouders worden via de basisschool uitgenodigd.     Klik hier voor het overzicht van scholenmarkten in 2016/2017.

OPEN DAG

Zaterdag 28 januari 2017 opent Het Rhedens haar deuren voor leerlingen uit groep acht van het basisonderwijs. Jij en je ouders kunnen dan uitvoerig kennismaken met het schoolleven op Het Rhedens Rozendaal, Het Rhedens Dieren en Het Rhedens de Tender.

Het Rhedens Dieren: van 09.30 tot 13.30 uur
Het Rhedens Rozendaal: van 09.30 tot 13.30 uur
Het Rhedens de Tender: van 10.00 tot 13.00 uur

KLIK HIER voor veelgestelde vragen (FAQ Het Rhedens Rozendaal).

MINILESSEN

Dinsdag 17 en woensdag 18 januari 2017 kun je op Het Rhedens Dieren en Het Rhedens Rozendaal minilessen volgen. De minilessen zijn van 13.15 tot 15.15 uur (voor leerlingen). Tijdens een miniles kun je alvast meemaken hoe het is om bij ons in de schoolbanken te zitten!

Op dinsdag 14 februari van 12.45 tot 14.30 uur kun je minilessen volgen op Het Rhedens de Tender.​ Aanmelden kan via de mail: infodetender@hetrhedens.nl. Vergeet niet om je voor- en achternaam en je basisschool erbij te vermelden; dan kunnen we daar rekening mee houden bij de indeling van de groepen. Je kunt je ook aanmelden tijdens onze open dag!

VOORLICHTINGSAVOND

Donderdag 16 februari 2017 organiseert Het Rhedens een voorlichtingsavond voor ouders van groep 8 leerlingen. Op Het Rhedens Dieren en Het Rhedens de Tender start de voorlichtingsavond om 19.00 uur en op Het Rhedens Rozendaal om 20.30 uur.

Tijdens de voorlichtingsavond wordt informatie gegeven over het onderwijs op de verschillende locaties en de diverse aanvullende onderwijsprogramma’s. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om specifieke vragen te stellen aan de schoolleiding en afdelingsleiders.

INFORMATIEBOEKJE         

Wil je al wat meer weten over onze school en de verschillende locaties? We hebben een leuk informatieboekje voor je gemaakt. KLIK HIER om het te bekijken!

AANMELDEN

Het Rhedens is een school voor iedereen. Met afdelingen voor alle typen voortgezet onderwijs; in beginsel kunnen alle aangemelde leerlingen worden toegelaten tot één van deze afdelingen.

Op Het Rhedens Dieren en op Het Rhedens Rozendaal kun je naar de volgende brugklassen:

vmbo bb- en de vmbo kb-brugklas (met of zonder lwoo) (locatie Dieren);
mavo-brugklas (vmbo tl) en de schakelklas (locatie Dieren);
havo-/vwo-brugklas (locatie Dieren en Rozendaal);
vwo select brugklas (locatie Dieren);
gymnasium-brugklas (locatie Rozendaal).

Havo/atheneum-dakpanklas Het Rhedens Rozendaal
De havo/atheneum-dakpanklas is voor leerlingen met het advies havo, havo/vwo of vwo. Je krijgt les op havo/vwo-niveau. In leerjaar 3 stroom je door naar een havo- of atheneumklas.

Atheneum-/gymnasiumklas Het Rhedens Rozendaal
Als je een puur vwo-advies hebt, kun je ook kiezen voor de atheneum-/gymnasiumklas. Je krijgt les op vwo-niveau én de keuze om Latijn en Grieks te volgen. Ook zonder Latijn of Grieks te volgen kun je in deze klas geplaatst worden. In leerjaar 3 stroom je door naar een atheneum- of gymnasiumklas.

Op Het Rhedens de Tender kun je praktijkonderwijs volgen.

Aanmelden voor Het Rhedens? klik hier.