19 april 2018 - Dm3b van #hetrhedensdieren heeft buiten les...Lekker even het gebouw… https://t.co/iicDNmtI2h
18 april 2018 - Terwijl ik de volgende dag van het #cspe voorbereid, kijkt collega @wskamphuis het gemaakte werk van vandaag na in… https://t.co/DOaFm8Ys3a
16 april 2018 - Het Rhedens Dieren houdt sponsorloop voor motorrun https://t.co/rRwpml1DPP https://t.co/AC815gSZDv
16 april 2018 - #examenstunt mavo4 op #hetrhedensdieren. Feest voor leerjaar 3 & 4… https://t.co/eqm9hHzucu
13 april 2018 - Herdenking bevrijding Dieren in het Carolinapark https://t.co/2KNzWKAKdk
Welkom bij Het Rhedens!

Informatie groep 8 leerlingen

 

Nog even en je gaat naar de brugklas. Hartstikke leuk, maar misschien ook een beetje spannend. Om alvast kennis te maken met onze school, hebben we een open dag, een informatieavond en minilessen voor je georganiseerd. Dan kun je rustig rondkijken, vragen stellen en alvast wat nieuwe mensen leren kennen. Ontdek Het Rhedens! En vergeet vooral niet om straks te genieten van je middelbare schooltijd!

 

SCHOLENMARKTEN

De scholenmarkten vinden plaats van november tot en met januari en zijn bedoeld voor ouders/verzorgers. Op een scholenmarkt kunnen zij kennismaken met verschillende scholen. Je ouders worden via de basisschool uitgenodigd.  

OPEN DAG

Zaterdag 27 januari 2018 opent Het Rhedens haar deuren voor leerlingen uit groep acht van het basisonderwijs. Jij en je ouders kunnen dan uitvoerig kennismaken met het schoolleven op Het Rhedens Rozendaal, Het Rhedens Dieren en Het Rhedens de Tender.

De open dag is op elke locatie van 09.30 tot 13.30 uur.
 

KLIK HIER voor veelgestelde vragen (FAQ Het Rhedens Rozendaal).

MINILESSEN

Dinsdag 6 en woensdag 7 februari 2018 kun je op Het Rhedens Dieren en Het Rhedens Rozendaal minilessen volgen. De minilessen zijn van 13.15 tot 15.15 uur (voor leerlingen). Tijdens een miniles kun je alvast meemaken hoe het is om bij ons in de schoolbanken te zitten! Binnenkort kun je je via onze website online aanmelden voor de minilessen op Het Rhedens Dieren en Het Rhedens Rozendaal.

Op dinsdag 7 februari van 13.00 tot 15.00 uur kun je minilessen volgen op Het Rhedens de Tender.​ Aanmelden kan via de mail: infodetender@hetrhedens.nl. Vergeet niet om je voor- en achternaam en je basisschool erbij te vermelden; dan kunnen we daar rekening mee houden bij de indeling van de groepen. Je kunt je ook aanmelden tijdens onze open dag!

VOORLICHTINGSAVOND

Woensdag 7 februari 2018 om 19.30 organiseert Het Rhedens Rozendaal een voorlichtingsavond voor ouders van groep 8 leerlingen. Het Rhedens Dieren en Het Rhedens de Tender houden de voorlichtingsavond op 8 februari 2018 om 19.00.

Tijdens de voorlichtingsavond wordt informatie gegeven over het onderwijs op de verschillende locaties en de diverse aanvullende onderwijsprogramma’s. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om specifieke vragen te stellen aan de schoolleiding en afdelingsleiders.

INFORMATIEBOEKJE         

Wil je al wat meer weten over onze school en de verschillende locaties? We hebben een leuk informatieboekje voor je gemaakt. KLIK HIER om het te bekijken!

AANMELDEN

Het Rhedens is een school voor iedereen. Met afdelingen voor alle typen voortgezet onderwijs; in beginsel kan iedere aangemelde leerling worden toegelaten tot één van deze afdelingen.

Het Rhedens de Tender 

Praktijkonderwijs

Hout- en metaalbewerking
Horeca, dienstverlening en zorg
Winkelmedewerker en werken in de logistiek
Groen en (bouw)techniek

Het Rhedens Dieren

Vmbo (met lwoo)
Mavo 
Havo/atheneum

Het Rhedens Rozendaal

Havo
Atheneum
Gymnasium

Aanmelden voor Het Rhedens? klik hier.