AanmeldformulierMinilessen Rozendaal
`
HomeGroep 7 en 8Minilessen Rozendaal

Wat leuk dat je naar onze minilessen komt!

In goed overleg met scholen in de regio is afgesproken om fysieke voorlichtingsactiviteiten, waaronder de minilessen, in ieder geval tot 21 maart 2021 uit te stellen. Het bij elkaar brengen van groep 8 leerlingen van zoveel verschillende basisscholen en in zulke grote getale, vinden we gezien de ontwikkelingen rondom het coronavirus te risicovol. Na de voorjaarsvakantie wordt opnieuw bekeken of er mogelijkheden zijn om leerlingen uit groep 8 die de overstap maken naar het voortgezet onderwijs, te ontvangen op onze scholen, zodat ze na de zomer toch met een goed gevoel aan hun nieuwe avontuur beginnen.

Wij verzoeken u vriendelijk om onderstaand formulier tóch in te vullen. Dan nemen wij via e-mail contact met u op, indien blijkt dat het weer mogelijk is fysiek activiteiten op school te organiseren. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor de aanmelding van uw zoon/dochter/leerling.

Hoe werkt het:

  • Bent u ouder/verzorger? Zet dan het vinkje bij 'Aanmelding minilessen door groepsleerkracht basisschool' op 'nee' en vul alleen het gedeelte onder 'Aanmelding minilessen door ouder/verzorger' in! 
  • Bent u groepsleerkracht van de basisschool? Zet dan het vinkje bij 'Aanmelding minilessen door ouder/verzorger' op 'nee' en vul alleen het gedeelte onder 'Aanmelding minilessen door groepsleerkracht basisschool' in. 

 

 

.

438